Sponsorater

Som havnevirksomhed med lokal forankring er det en vigtig del af ADPs værdigrundlag at vise samfundsansvar og gøre en positiv indsats for vores omverden. 

Gennem støtte til sporten og kulturen i de byer, hvor ADP driver havne, tager vi samfundsansvar. I ADP har vi altid støttet op om sporten og kulturen gennem sponsorater.    

Strategiske sponsorsamarbejder
I overensstemmelse med virksomhedens overordnede strategi er der i 2017 indgået etårige strategiske sponsorsamarbejder med tre vigtige kultur- og sportsinstitutioner i Fredericia; FC Fredericia, Fredericia Håndbold og Fredericia Teater. 

Med en investering i sporten og kulturen på op imod 3 mio. kr. investerer ADP i udviklingen af nogle af Fredericias vigtige institutioner. De større sponsorsamarbejder har strategisk karakter og understøtter virksomhedens strategiske arbejde med at brande ADP lokalt og nationalt.

ADP tegner også sponsorater i Nyborg og Middelfart, hvor vi løbende støtter kultur- og sportsevents.

ADP støtter ung OL-triatlet
ADP og Fredericia Idrætsfond indgik i marts 2017 et sponsorat med Danmarks unge OL-triatlet Andreas Schilling, der stammer fra Fredericia. Andreas deltog i OL i 2016 og har ambitioner om også at deltage i OL i 2020. Ud over at hjælpe en ung idrætsudøver med forhåbentligt at nå en medaljeplads ved det kommende OL, bruger ADP sponsoratet til branding - nationalt og internationalt. Hør Nils Skeby og Andreas Schilling fortælle om samarbejdet i video          

                       

            .