Job og karriere

ADP tilbyder mange forskellige typer af jobfunktioner. Læs mere om udvalgte jobfunktioner i portrætterne.

Christian Hauge, trafikassistent

”Jeg er ansat i havnens trafikafdeling, hvor vi koordinerer skibsanløb og kajpladser i Fredericia og Middelfart. Ved ankomst anviser jeg skibene, hvor de præcist skal ligge. Der kommer skibe på alle tider af døgnet, og derfor er vi et team på tre havneassistenter, der skiftes til at have vagt. Jeg holder af den afvekslende hverdag, hvor jeg kommunikerer med en masse forskellige mennesker.”

Inger Mathiesen, marketingmedarbejder

"Som medarbejder i marketingafdelingen er jeg med til at sikre, at kommunikationen hele tiden understøtter ADP’s visioner som virksomhed.

Vi er med til at profilere og synliggøre virksomheden, og mit job er fuldt af udfordringer og mange bolde, som jeg skal holde i luften."

Dan Barasinski, kranfører

"Jobbet som kranfører betyder, at jeg hver dag er med til at losse og laste mange forskellige varer på Fredericia Havn. Det er tilfredsstillende at vide, at min præcision og hurtighed er med til at gøre en forskel for mange andre end mig selv.

Og så nyder jeg hver dag, at jeg har Danmarks bedste udsigt over Lillebælt."

Lars Balleby Hansen, dykker

"Jeg har mulighed for at kombinere min hobby med mit job, meget mere kan jeg vist ikke ønske mig. Vi er et dykkerteam på tre, der løbende tilser kajerne under vand og naturligvis også, når der er opstået en skade. Vi udfører vedligeholdelsesarbejder og reparerer kajskader.

Det er ikke småting, vi finder på havnens bund, hvor vi har en vanddybde på op til 15 m."