Containere

Fredericia Havn er containerhavn for hele Region Syddanmark. Import og eksport i containere har stor betydning for mange af regionens virksomheder, og en effektiv håndtering af containere er en vigtig del af transportnetværket for hele regionen, der kan nås på kort tid fra Fredericia Havn.

 

Containerfragtruter på Fredericia Havn

Fredericia Havn fungerer som feederhavn med flere ugentlige afgange til Hamburg, Bremerhaven og Antwerpen. Fredericia indgår i de fleste rederiers serviceplaner, hvilket betyder, at der uden problemer kan bookes containere til og fra Fredericia. De direkte og frekvente forbindelser til de tre store havne på kontinentet varetages af rederierne Unifeeder, MSC, Hapag Lloyd og Team Lines og giver adgang til destinationer over hele verden.

Se container-rutekort.

Destination                    Frekvens pr. uge   Rederi        Agent 
       
Tyskland      
Hamburg/Bremerhaven 2 gange Unifeeder Fredericia Shipping
Hamburg             1 gang Team Lines  Fredericia Shipping
       
Benelux      
Antwerpen 1 gang MSC Fredericia Shipping
Antwerpen 1 gang                 Hapag Lloyd Fredericia Shipping
Rotterdam 1 gang  Hapag Lloyd  Fredericia Shipping 
       
Polen     
Gdynia  1 gang  Hapag Lloyd  Fredericia Shipping 
       
Sverige      
Helsingborg  1 gang  Hapag Lloyd  Fredericia Shipping 


Containerterminalen

Driften af Fredericia containerterminal varetages af Fredericia Shipping, der står for styringen af depotet, ind- og udlevering af containere, rengøring, reparation, toldkontrol, lastning og losning.

Containerterminalen er kendetegnet ved et fleksibelt logistikflow. Terminalen er placeret på havnen og benyttes af flere større rederier som MSC, Hapag Lloyd og Unifeeder. Alle de større rederier har containerdepoter på Fredericia Havn.